Een 3D ontwerp geeft een drie dimensionaal beeld van de woning. De gehele ruimte wordt inzichtelijk gemaakt en geeft een goede sfeerimpressie.

Op maat gemaakt 3D ontwerp van je interieur

Gewenste materialen worden toegepast

In het 3D ontwerp is het mogelijk de gewenste materialen, meubelen, kleuren en accessoires toe te passen. Met deze beelden lijkt het net of je al binnen kan kijken in je toekomstige ruimte. 
Samen kiezen we kleuren, meubelen en materialen die het beste in uw ruimten passen en aan uw wensen en eisen voldoen.  Door middel van kleurenwaaiers en kleurstalen zien we wat voor effect materialen en kleuren hebben in uw eigen woning. We zorgen voor diverse meubelvoorstellen voor een gewenst budget. Het gebruik van verschillende materialen zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Durf materiaal en kleur te combineren met elkaar. Samen zorgen we ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt voor een perfect interieur wat bij u past.

3D visualisatie

Een 3D visualisatie bestaat uit diverse beelden vanuit verschillende invalshoeken genomen. 

Het is mogelijk om een 3D ontwerp uit te bereiden met een 360 graden beeld. Dit houdt in dat u als het ware in u eigen ruimte kan staan. Met een Ipad of telefoon in uw handen draait u ter plekke een rondje in uw eigen, nieuwe interieur. Hoe gaaf is dat? Hierbij krijgt u echt een daadwerkelijk beeld hoe het straks na de realisatie uit gaat zien. Als interieurstylist Limburg en Eindhoven vertellen we u graag meer!

Een kijkje in ons portfolio

Bekijk hieronder onze pareltjes aan projecten.

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...