Ontwerpen met passie

Als gediplomeerd projectleider en interieur & exterieur interieurstylist zorgt By Moon Interior voor een professionele en passievolle aanpak. Ons doel is om een gezellige en praktische ruimte te creëren waar het direct voelt als thuiskomen. Door gebruik te maken van de juiste combinaties van kleuren en materialen en de liefde voor het vak maken we dit doel werkelijkheid.

By Moon Interior is gevestigd in Stramproy in de provincie Limburg. Wij staan klaar voor onze klanten van de regio Roermond tot en met Eindhoven en alles hiertussen in, zoals bijvoorbeeld Weert, Budel, Valkenswaard, Someren en noem maar op! Een goede band met onze klanten vinden wij zeer belangrijk. Zo zorgen we ervoor dat het begeleiden en ontzorgen van onze klanten zo optimaal mogelijk verloopt.

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...