Vaste elementen, zoals de keuken, badkamer, toilet en eventueel de schouw en/of inbouwkasten zijn overzichtelijk ingetekend.

2D ontwerp van je interieur door By Moon Interior

Hoe werkt een 2D ontwerp?

De tekening wordt gemaakt op basis van de bouwtekening van de bestaande situatie. Mocht er geen bouwtekening of soort gelijke tekening aanwezig zijn? Dan komen wij deze eventueel zelf inmeten. Wij gaan hierbij opzoek naar passende meubelen, verlichting, accessoires en kleuren. Doordat we de juiste kleuren en materialen met elkaar combineren blijft het interieur in evenwicht. Alle meubelen die ingetekend worden/ geadviseerd worden bestaan echt en kunnen dus bezichtigd worden in de des betreffende winkels aan de hand van de shoppinglist. Alle afmetingen worden duidelijk in de tekeningen, maar ook deze zijn weer terug te vinden in het overzicht met de meubelvoorstellen.

Maatwerkmeubelen nodig?

Ook maatwerkmeubelen vallen onder een 2D ontwerp. Ben je opzoek naar een meubel of keuken op maat voor je woninginrichting? Deze kan geheel naar u wens uitgetekend worden zodat de meubelmaker meteen aan de slag kan.

Een kijkje in ons portfolio

Bekijk hieronder onze pareltjes aan projecten.

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...