Interieuradvies: waarom een interieurstylist? 

Bij een verhuizing, verbouwing of herinrichting zijn er veel keuzes die gemaakt moeten worden. Maar vaak geldt hetzelfde, je weet wat je mooi vindt en hebt diverse ideeën in je hoofd. Echter wordt er geen rekening gehouden met bepaalde aspecten. Bij een verhuizing of verbouwing kunnen er allerlei nieuwe problemen op je pad komen waar je nog nooit eerder mee te maken hebt gehad. Bij een herinrichting is het vaak moeilijk om nieuwe mogelijkheden te zien, doordat je de bestaande meubelindeling in je achterhoofd hebt. En hoe ga je je kantoorruimte zo functioneel mogelijk inrichten? By Moon Interior is de oplossing! Door passie en jarenlange ervaring doorlopen we het volledige proces samen met jou én komen we met ideeën waar je nog nooit eerder aan gedacht hebt! Maar dit doen we natuurlijk niet zonder rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Deze worden meegenomen in de ontwerpen, waardoor we een volledig interieuradvies op maat bieden. 

3D interieuradvies

Samen zoeken we naar de perfecte match voor jouw woning of ruimte. Door onze 2D en 3D interieurplannen op maat krijg je een duidelijke weergave van hoe de ruimte er in werkelijkheid uit kan komen te zien. De ware afmetingen worden meegenomen in de plannen waardoor het lijkt alsof je door je (nieuwe) woning loopt! Op deze manier zie je hoe bepaalde kleuren, licht elementen en materialen tot zijn recht komen. In deze interieurplannen worden jouw persoonlijke voorkeuren en ideeën meegenomen en aangevuld door de jarenlange ervaring en kundig interieuradvies van By Moon Interior. Zie je bepaalde elementen die je toch liever anders hebt? Dan passen we dat eenvoudig aan. Op deze manier kunnen we miskopen voorkomen en kan je interieurbudget optimaal benut worden!

Kundig interieuradvies op maat van By Moon 

Om optimaal gebruik te maken van je woning of kantoorruimte zijn er diverse aspecten waar je rekening mee dient te houden. Hoe kan de ruimte het best ingedeeld worden? Hoe kan er sfeer gecreëerd worden? Voor welke materialen ga je? By Moon Interior houdt zich bezig met alle aspecten op het gebied van interieur: ruimte-indeling, inrichting, licht, kleur, materialen en structuren. Door ons kundig interieuradvies en passie voor het vak komen wij samen tot de perfecte oplossing voor jouw interieur. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en ideeën die By Moon Interior jou te bieden heeft? Naast interieurontwerp in Eindhoven kun je ook in Limburg en omstreken gebruik maken van onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder zodat ook jij in de toekomst optimaal kunt genieten van jouw woning! 

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...