Woninginrichting: de diverse mogelijkheden

Ben je toe aan vernieuwing maar geen idee waar je moet beginnen? Met de hulp van een interieurstyliste krijg je inzichten in aspecten waar je zelf nooit eerder aan gedacht had. Denk aan het gebruiken van verschillende materialen, passende kleuren, het optimaal benutten van de ruimte en een compleet andere indeling. Aan de hand van 2D/3D interieurplannen, verlichtingsplannen, kleurstalen en sfeerbeelden krijg je een indicatie van hoe jouw ruimte er uit kan komen te zien. Door vooraf samen duidelijke plannen te maken kunnen miskopen voorkomen worden en kan het interieur budget optimaal benut worden. 

Om je een beeld te geven over de diverse mogelijkheden en onze afgeronde projecten verwijzen we je door naar onze portfolio pagina. Die vind je hier! Of volg ons op social media

Van je huis een thuis maken met de juiste woninginrichting

Hedendaags zijn de mogelijkheden voor je woninginrichting enorm, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij het inrichten van je woning is het belangrijk dat je je volledig thuis voelt. Daarom is het belangrijk om vooraf te bedenken hoe je wilt wonen. Aan de hand van je wensen, gewoontes en persoonlijke stijl maakt By Moon Interior een interieurplan volledig op maat. Er wordt niet alleen gelet op de looks van de ruimte, maar ook de functionaliteiten komen aan bod. Sidetables langs de bank, handige opbergbakken in de kinderkamer of genoeg kastruimte in de badkamer, samen zoeken we naar de perfecte oplossing voor jouw interieur! Naast interieurontwerp in Eindhoven en omgeving, kun je ook in de regio Roermond gebruik maken van de diensten van By Moon Interior.

By Moon Interior jouw professionele interieurstyliste 

By Moon Interior is opgericht door Simone Everaerts. Door haar liefde en passie voor het vak en haar jarenlange ervaring weet ze voor ieder interieur vraagstuk de perfecte oplossing te vinden. Hierbij houdt ze rekening met alle aspecten op het gebied van interieur, van indeling tot structuren en van materialen tot kleuren.

(Weer) verliefd worden op je huis met de hulp van By Moon Interior? Wij zijn actief  in regio Eindhoven en Roermond als ook daarbuiten. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken! Contact opnemen kan via een telefoontje naar + 31 6 44 59 10 74, via het contactformulier of een e-mail naar info@bymooninterior.nl.

Niet woonachtig in regio Eindhoven en Roermond maar toch graag interieuradvies van By Moon Interior? Vraag naar de mogelijkheden! 

Een kijkje in ons portfolio

Bekijk hieronder onze pareltjes aan projecten.

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...