By Moon komt aan huis met kratten vol met nieuwe accessoires om je huis helemaal op te pimpen!

Styling van je interieur geheel op maat door By Moon Interior Limburg

Styling aan huis

Samen stylen we de ruimte met de juiste sfeer. Alle accessoires zijn te koop, alles wat niet gewenst is nemen wij gewoon weer mee terug. Zo zorgen we samen voor de juiste keuzes en heb je het hef in eigen hand. Gewoon iemand een leuk cadeau geven voor binnen in huis? Ook dan luisteren wij naar de wensen en gaan we op zoek naar het perfecte cadeau. 

Staat je woning in de verkoop en lukt het niet om hem te verkopen? Misschien is een tijdelijke styling van lege ruimtes wel de juiste oplossing. By Moon interior zorgt ervoor dat de kale ruimtes op een juiste sfeervolle manier worden opgevuld. Met de juiste woninginrichting ben je helemaal klaar voor de snelle verkoop van je woning!

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Voor interieuradvies in Limburg en omstreken staan wij voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, het contactformulier of een e-mail naar info@bymooninterior.nl

Een kijkje in ons portfolio

Bekijk hieronder onze pareltjes aan projecten.

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...