Interieurstylist inhuren omgeving Eindhoven en omstreken

Bij het inrichten van je woning of bedrijfspand heb je vaak al ideeën, kleuren of meubels in gedachten. Maar hoe maak je van deze ideeën een functioneel en gezellig geheel? By Moon Interior helpt je bij het verwezenlijken van al je wensen tot een sfeervolle en praktische ruimte. Dit mooie geheel kan gevormd worden door stijl, smaak, gevoel, budget, kleur, wensen en tijd met elkaar samen te laten smelten. Deze punten bespreken we samen in ons kennismakingsgesprek, naar aanleiding van dit gesprek maken we een 2D/3D ontwerpplan op maat. De afmetingen van je ruimte worden meegenomen waardoor het lijkt alsof je in je nieuwe woning staat. Op deze manier kunnen we eenvoudig aanpassingen doorvoeren om zo uiteindelijk tot het perfecte ontwerp te komen. 

By Moon Interior biedt interieuradvies in Eindhoven en omstreken. Voor een interieurstylist particulier/zakelijk in omgeving Eindhoven ben je By Moon Interior op het juiste adres! Meer weten over de reikwijdte en werkzaamheden van By Moon Interior? Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Interieuradvies zakelijk of particulier

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je gewoon toe aan een nieuwe inrichting? Dan kan de blik van een interieurstylist uit Eindhoven of omgeving voor verrassende ideeën zorgen. Met behulp van By Moon Interior creëer je optimaal sfeer en worden de functionaliteiten van de ruimte volledig benut. Of het nu gaat om het herinrichten van je woning of het volledig aankleden van je nieuwe kantoorpand, By Moon Interior doorloopt het volledige proces samen met jou. Vanaf het begin van het plan tot het plaatsten van de laatste accessoires, wij staan voor je klaar om al je wensen te vervullen. Op deze manier worden er geen belangrijke zaken vergeten en wordt je interieurbudget volledig benut.

Het mooiste interieur creëren met By Moon Interior

By Moon Interior is opgericht door Simone Everaerts. Door haar passie en liefde voor interieur begeleidt Simone al jarenlang zowel bedrijven als particulieren bij het vinden van een passend interieur. Hierbij houdt ze zich bezig met alle aspecten van het interieur: ruimte-indeling, inrichting, licht, materiaal, kleur en structuren. Het interieur is zeer bepalend voor de sfeer van je ruimte, deze dient niet alleen functioneel te zijn, maar moet ook fijn aanvoelen. Maar waar begin je dan? Daar biedt By Moon Interior de oplossing! Door onze jarenlange ervaring en liefde voor het vak ontzorgen we jou in het volledige proces.

Benieuwd naar de mogelijkheden door een interieurstylist rondom Eindhoven? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We bespreken de mogelijkheden en gaan aan de slag om jouw droominterieur te creëren. 

Een kijkje in ons portfolio

Bekijk hieronder onze pareltjes aan projecten.

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...