Op zoek naar interieurontwerp regio Eindhoven? 

Ben je op zoek naar interieurontwerp Eindhoven? Dan ben je bij By Moon Interior aan het juiste adres! Ons doel is het realiseren van een interieur dat volledig aansluit bij je persoonlijke wensen, smaak en gewoontes. Of het nu gaat om de verbouwing van je badkamer of de herinrichting van je slaapkamer. De ideeën van een interieurstyliste kunnen je ogen doen openen! Bijvoorbeeld wanneer jij en je partner een totaal andere smaak hebben. Samen gaan we op zoek naar de perfecte oplossing voor jouw interieur. Niets is te gek voor By Moon Interior!

Daarnaast zijn wij er ook voor onze zakelijke klanten. Wij ondersteunen en denken actief mee bij de ontwikkeling van het concept, het belichtingsplan, de technische kant, maatwerkmeubelen en het realiseren van de plannen. Samen komen we tot een interieur dat volledig aansluit bij de visie van je bedrijf en de doelgroep. Een plek waar je klanten en collega’s zich op zijn/haar gemak voelen.

Benieuwd naar onze eerdere projecten? Vele klanten gingen je al voor! Onze afgeronde projecten vind je hier!

Interieurontwerp Eindhoven: van plan tot oplevering

Wanneer je gaat verhuizen, verbouwen of je woning gaat herinrichten zijn er veel keuzes die gemaakt moeten worden. In de diverse woonmagazines heb je waarschijnlijk al inspiratie opgedaan en nu heb je verschillende ideeën in je hoofd. Maar hoe ga je deze ideeën omzetten tot een gezellig kloppend geheel? By Moon Interior kan je hierbij helpen! Wij houden ons bezig met alle facetten van interieur. Van kleur en materialen tot inrichting en verlichting. Aan de hand van je persoonlijke wensen, stijl en voorkeuren gaan we aan de slag met het maken van een 2D/3D interieurplan. Of dit nu is voor je huidige woning, je nieuwe woning of je bedrijfspand, samen komen we tot passend interieurontwerp.

Wij ontzorgen onze klanten van plan tot oplevering. Wij staan vanaf het begin tot het eind klaar om al jouw interieurwensen te behartiging en vertegenwoordigen. Bij het maken alles, van het interieur- en verlichtingsplan tot de aankleding met de laatste kussentjes.

TIP: Wij zijn niet alleen in de regio Eindhoven werkzaam. Ook voor interieuradvies in Limburg kun je bij By Moon Interior terecht!

Jouw interieur naar een hoger niveau tillen?

Zin om jouw interieur naar een hoger level te tillen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag verder. Neem contact op via +316 4459 1074, via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@bymooninterior.nl.

Dus, ben je op zoek naar een interieursylist in Eindhoven en / of op zoek naar een interieurontwerp op maat? We komen graag bij je langs en bespreken samen de mogelijkheden! 

Een kijkje in ons portfolio

Bekijk hieronder onze pareltjes aan projecten.

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...