Interieurstylist Limburg: zakelijk interieuradvies 

Het interieur is een visitekaartje voor je bedrijf en een bepalende factor voor de sfeer. By Moon Interior is dé interieurstyliste in regio Limburg voor jouw onderneming. Wij ontzorgen jou in het volledige proces. Van het maken van een interieurplan tot het plaatsen van de laatste accessoires. We bespreken samen je wensen om zo tot een interieur te komen dat klopt met de visie van je bedrijf. 

Of het nu gaat om een kantoor, horeca pand, winkel of salon, bij By Moon Interior gaan we aan de slag om een fijne plek te creëren, passend bij jouw onderneming én doelgroep. Een plek waar zowel klanten als collega’s zich fijn voelen. 

Van je huis een thuis creëren met interieurstylist Limburg 

Wanneer je je woning gaat inrichten heb je waarschijnlijk al verschillende ideeën in je hoofd. Maar het omzetten van deze ideeën tot een werkelijke sfeervolle ruimte kan lastig zijn. By Moon Interior biedt de perfecte oplossing! Samen gaan we in gesprek om je wensen te bespreken en deze om te zetten in een 2D of 3D interieurplan. In dit interieurplan maken we gebruik van de daadwerkelijke afmetingen, waardoor het lijkt alsof je in je (nieuwe) woning bent. Je ziet hoe kleuren, materialen en meubels tot hun recht komen. Naast de interieurplannen maken wij ook volledige verlichtingsplannen, we bepalen de functie van de ruimte en gaan op zoek naar de juiste (sfeer)verlichting. Gemakkelijk en snel kunnen aanpassingen gedaan worden om zo tot de perfecte indeling en inrichting van jouw woning te komen. Naar aanleiding van het interieurplan en verlichtingsplan gaan we aan de slag om deze ideeën om te zetten tot werkelijkheid.

We geven je graag een voorproefje van onze eerdere projecten! Deze vind je hier!

Over By Moon Interior

By Moon Interior is opgericht door Simone Everaerts. Simone is werkzaam als interieurstyliste in regio Limburg, maar ook daarbuiten, zoals in omgeving Eindhoven. Je kunt bij By Moon Interior terecht voor alle aspecten van je interieur: ruimte-indeling, inrichting, licht, kleur, materialen en structuren. Een ontwerp voor de badkamer in je nieuwbouwwoning of een volledig renovatie van je woonkamer? Niets is te gek voor By Moon! Aan de hand van 2D/3D interieurplannen, verlichtingsplannen of maatwerkmeubelen komen we tot de perfecte oplossing voor je interieur. Enthousiast geworden en meer weten over de mogelijkheden van By Moon Interior interieurstyliste Limburg? Aarzel niet om contact op te nemen, wij helpen je graag verder!

Een kijkje in ons portfolio

Bekijk hieronder onze pareltjes aan projecten.

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...