By Moon Interior: Interieurontwerp van A tot Z

Bij het (her)inrichten van je woning zijn er veel keuzes die gemaakt moeten worden. Er kunnen problemen op je pad komen waar je nooit eerder mee te maken hebt gehad. Bij een herinrichting is het bijvoorbeeld vaak lastig om de huidige indeling uit je hoofd te krijgen. By Moon Interior kan je op dit gebied verrassen met nieuwe inzichten. Bij het maken van de eerste interieurplannen tot het plaatsen van de laatste accessoires, By Moon Interior is jouw partner. We doorlopen het volledige proces van A tot Z samen. Dit doen we door rekening te houden met jouw persoonlijke stijl, gewoontes en wensen. Voor interieurontwerp op maat ben je bij By Moon Interior aan het juiste adres!

Benieuwd naar onze eerdere projecten? Bekijk ons portfolio en volg ons op social media

Zakelijk of particulier interieurontwerp 

Of het nu gaat om de woninginrichting of het renoveren van je bedrijfspand, samen zoeken we de perfecte oplossing voor jouw ruimte. Hierbij houden we rekening met alle aspecten op het gebied van interieur: ruimte-indeling, inrichting, kleur, verlichting, materialen en structuren. Wij zetten jouw wensen of bedrijfsvisie om naar een passend 2D interieurontwerp of 3D interieurontwerp. Doordat we gebruik maken van de werkelijke afmetingen, lijkt het alsof je door de ruimte loopt. Je ziet hoe bepaalde kleuren, elementen en materialen tot zijn recht komen. Hierdoor kunnen we eenvoudig aanpassingen doorvoeren en komen we tot de perfecte match. 

Of het nu gaat om de verbouwing of herinrichting van een salon, restaurant of kantoorpand, wij ondersteunen jou door actief mee te denken. Zo verzorgd By Moon Interior een compleet interieurontwerp, technisch advies, begeleiding tijdens de (ver)bouw(ing), het realiseren van het interieurontwerp én zetten we uiteindelijk de puntjes op de spreekwoordelijke i door inrichting en styling. Hierbij is ons uitgangspunt de visie van het bedrijf en de sfeer die overdragen dient te worden aan de doelgroep / collega’s. 

By Moon Interior jouw professionele interieurstyliste 

By Moon Interior is opgericht door Simone Everaerts. Door haar passie en liefde voor het vak helpt ze al jarenlang klanten bij het verwezenlijken en behartigen van interieur wensen. Je kunt bij By Moon Interior terecht voor volledige 2D/3D interieurplannen, complete verlichtingsplannen, alsook maatwerkmeubelen. Naast een geheel nieuwe interieur is er ook de mogelijkheid om bestaande meubels te gebruiken of te pimpen. Zo kun je optimaal gebruik maken van je interieur budget!

Wij bieden ons interieuradvies in Eindhoven aan, maar je ook voor interieuradvies in Limburg, als interieuradvies in Roermond, bij ons terecht. Uiteraard zijn alle regio's daar tussenin en daarbuiten ook nog een mogelijkheid! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via + 31 6 44 59 10 74 een e-mail naar info@bymooninterior.nl of maak gebruik van ons contactformulier

Een kijkje in ons portfolio

Bekijk hieronder onze pareltjes aan projecten.

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...