Een interieurontwerp dat klopt en aansluit op de wensen van mijn klanten, dat geeft mij ongelooflijk veel enthousiasme. Mijn perfectionisme en oog voor detail zorgt ervoor dat ik vol passie en gedrevenheid ga voor het ultieme interieur voor mijn klant.

Simone van By Moon Interior

Wie is ´Moon´ van By Moon Interior?

Simone Everaerts, het gezicht achter By Moon interior. Een jong gedreven persoon die werk met beide handen aanneemt. Afgestudeerd als Projectleider, interieur en exterieur en met een extra diploma interieurstylist op zak geeft ze dagelijks de meest uiteenlopende adviezen met betrekking tot jouw interieur. Je kunt terecht voor advies en ontwerpen op maat, zowel zakelijk als particulier. By Moon interior maakt digitale 2D en 3D interieurplannen of komt bij u langs voor advies ter plekke.

Een kijkje in ons portfolio

Bekijk hieronder onze pareltjes aan projecten.

Laat de verbeelding spreken!

Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Op onze Facebook en Instagram pagina vind je heel veel van onze ontwerpen en interieurs. Onze afgeronde projecten vind je terug op onze projecten pagina.

Benieuwd wat By Moon Interior voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via +31 6 44 59 10 74, info@bymooninterior.nl of ons contactformulier. Wij kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

By Moon
Een ogenblik geduld...